Bemutatkozás


Tevékenységünk 1989-ben magánvállalkozásként indult, 1996-ban bővült a foglalkoztatottaink száma és alakult át cégünk a ma is működő Fespizz Kft-vé. Fő partnerünk volt az 1994-től a Magyarországon működő német Knaus vállalat és a Nógrád megyei Suzuki Autó, ebben az időszakban az egyik kiemelt márkajavítóként fejlesztettük szakmai tudásunkat.

 

Telephelyünk Nagyorosziban ( Nógrád megye ) található.

 

Üzemünkben folyamatos fejlesztéseket hajtunk végre, amelyeknek köszönhetően két magas színvonalú fényező kabinban állítjuk elő termékeinket, számítógépes színkeverő rendszereket és csiszolástechnológiai eszközöket alkalmazunk, a minőség ellenőrzést csúcstechnológiájú rétegvastagság- és színmérő készülékek használatával végezzük.

 

Cégünk alapfilozófiája a magas minőségű termékek előállítása mellet a rugalmasság, a pontosság és a vevőink igényeinek maximális kielégítése, dolgozóink folyamatos képzése.

Mára sikerült elérnünk, hogy cégünk kiemelt- és elégedett partnerei között tudhatunk több

 

Magyarországi ( Zollner Kft, Knaus Tabbert Kft, CF Maier Kft ),

Svájc ( Qiagen ),

Németország ( Heidelberg AG ),

Francia ( Channel ),

Osztrák ( AVL ) 

nagyvállalatot. 

A Fespizz Kft. stabil technológiai és minőségbiztosítási háttérrel rendelkező folyamatot fejlesztett az ipari alkatrészek fényezéséhez. Szakképzett dolgozóink és szabályozott gyártási folyamataink teszik lehetővé a legmagasabb minőségű fényezett komponensek előállítását.
Az általunk eddig fényezett több tízezer alkatrészt Európa számos országában építik tovább olyan nagyvállalatok, amelyek világviszonylatban is vezető pozíciót töltenek be az orvostechnológiai műszerek és rendszerek-, valamint laboratóriumi készülékek gyártásában.
Több alkatrész fényezését végezzük a magas követelményeket támasztó nyomdaipari szektorba és az autóiparba.
 
" 20 éve minőséget gyártunk "
 

Partnereink