Minőségpolitika


A Fespizz Kft valamennyi munkavállalója elkötelezte magát a minőség és a folyamatos tökéletesítés mellett. Fő tevékenységünk mellett törekszünk szolgáltatásaink körének bővítésére, hogy megfelelhessünk a folyamatosan változó piaci elvárásoknak.

 

Célunk a Megrendelői igények alapos és részletes megismerése, azokra való rugalmas alkalmazkodás, precízitás.

 

A minőségirányítás cégünk vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége. Ezért minden munkatársunk felelős saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért, és úgy dolgozik, hogy hozzájáruljon partnerink elégedettségéhez.

 

Tevékenységünk középpontjában a vevő áll. Törekszünk arra, hogy vevőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Igényeiknek megfelelően fejlesztjük folyamatainkat és technológiánkat.

 

Fontosnak tartjuk beszállítóinkkal a kölcsönös jó kapcsolat kialakítását, törekszünk minden érdekelt számára előnyös, hosszú távú együttműködési kapcsolat kialakítására.

 

Támogatjuk és megköveteljük a korszerű szakmai ismeretek elsajátítását és alkalmazását. Rendszeres és szakmai minőségügyi képzéssel, oktatással, és folyamatos tájékoztatással biztosítjuk a munkatársak felkészültségét.

 

Kiemelten kezeljük a környezet megóvását, a munkavállalók munka- és egészségvédelmét.

 

A minőségirányítási menedzsment rendszerük (ISO9001-2008) tanúsítási eljárása 2013.08.13-án  eredményesen lezárult és a tanúsítvány kiállításra került a TÜV Rheinland által.

 

Iso9001_2008.jpg

 

 

 

Partnereink